Mona_rosa Oksapar kullanıyorum 22 haftalık oldum iğneyi göbekten yapıyorum hep ne zamana kadar göbekten yapabilirim ?
PaRsMoMm Mona_rosa ben de kullanıyorum arada bir bacağımdan vuruyorum onun dışında 30 haftalık hamileyim göbekten devam ☺️
Dilek6161 Bende kullaniyorum 13 haftaligiz d9guma kadar kullanicam acabq karin sertlesincede vurabilicekmiyiz
Mona_rosa Bende karından rahat yapıyorum ama doktor bebeğin göbek hizama çıktığını söyledi doktora sormayı unuttum tedirginliğim bu
Sibella86 Mona_rosa her zaman yapabilirmişiz fakat son haftalarda zor oluyormuş. Ben bacağımdma yapıyorım göbekten korkuyorum :/
bebegimibekliyrm Ben göbeğimin alt kısmından vuruyorum bi sorun olur mu acaba bebeğe? Bacağıma doğru yumuşak olan yen vuruyorum üst kısımlar çok sert oldu çünkü karnımın
Ruhsuz Ben de oksapar kullanıyorum vurunca böyle beze beze oluyor bir de acıyor ne yapmam lazım kızlar yardımcı olursanız sevınırım
Mona_rosa Ruhsuz nasıl beze sertlik gibimi ben havasını alıyorum dönem dönem bendede sertlik oluyor ama yaptıktan sonra ovala biraz