Kalbiminsesi Kizlar dunden beri arada gidio ama suan yine var belime sadece sag taraf kemigime agri girio boyle sicak su istitip koyaism var dayanilmicak gibi degl ama agrio sizce belirtimi yasayan varmi
Deletedmom139 Kalbiminsesi dogum sancisi dayanilmicak gibi olur büyük tuvalet hissi yerinde durup adini soylicek halin olmaz
Dilanserdar Ben dün dedim kesin doğruuyorum sancım vardı bütün gün ama bugun hamile olduğumu unuttum nerdeyse okadar ki enerjim yerinde birazdan yürüyüşe çıkcaö biraz yoraym kendimi
prensesgeliyooo Dilanserdar canim bende öyle dün 99 a çıkmış sancılar 3 cm açılma olmuş bugün az az sancı var
Dilanserdar Kalbiminsesi valla öyle ya cevremdekiler de sancı değil o sancı olsa yerinde duramazsın belin kırılacak gibi olur şiddeti gittikçe artar diyolar bende hep düzensiz
Buseeeeee Doğum sancısı iki dk bir gelir canim ve dayanamazsin ıkınma ihtiyacı duyarsın sanci gecer birden rahatlarsın sonra gene şancı gelir eger bu sekildeyse doktoruna danismani tavsiye ederim zamani gelmis bebisin 😊