Mrwclkgl 29+1 olduk bizde 💙😊 herşey yolunda çok şükür. Sadece ilk zamanlar gibi gaz sancısı şikayetim var midem taş gibi 😩
Rahtes Cigdem07 31+1 deb merhaba.. tüm gece uykusuzluk ile bir haftaya başlıyorum.. Yarın tüm gün nasıl çalışıcam ben bilmiyorum😔😔 benim gibi uykusuzluk çeken kaç anneyiz. Yorgunluktan ölüpte bir türlü uyuyamayan anneler🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Rbysf Pek iyi gittigi soylenemez 32.haftadayim agirlastim baski yapiyor bel ve sirtim agriyo olsun o kadar saglikli olsunlarda dogum da kasimin 5 i gibi
RabiaYusuf 31 haftalik olduk bugun bizde kizimla🥰🥰 simdilik iyi gidiyor cok şükür, sadece kasiklarimda agrilar cogaldi ama rahatsiz etmiyor😌 yarin dr kontrolumuz var yine cok heycanliyiimmm gunleri saydimm.. saatleri sayiyorum suan🙈 insallah kilosu boyu normaldir
Deletedmom00170 Bana da bolca dua edin hayirlisindan @Cigdem07 özellikle de senden dua istiyorum kuzum♡
SelmAlper MucizeAnnesi3545 @Cigdem07 merhaba canım bir şey sormak istiyorum lohusa külodu olarak nasıl bir şey tercih ettiniz ben depent alacağım ama ekstra olarakta normal lohusa külodu almam gerekli mi gerekli ise nasıl bir şey olmalı sezaryen olursa doğum bunlar dikiş yerlerini acıtmaz mı göbeğe kadar genelde baktığım bütün modeller ilk hamileliğim bu konuda çok kararsızım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim 😔
Cigdem07 SelmAlper Ben depend alcam canım yorumlarına baktım felan bütün anneler bunu tercih etmişler . Çok rahat diyorlar .
MucizeAnnesi3545 SelmAlper ben depend aldım evet ama ondan sonrası normal camasırların büyüklerinden aldım. Cok sıkıntı yaratacagını düşünmüyorum
SelmAlper Cigdem07 bende öyle yapayım bare birde 2 tane lohusa külodu alayım olmadı normal çamaşır olarak 😕
Hamzaeymen_donmez Cigdem07 inşallah düzelir bana da meyve suyu iç sulu meyve ye dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ne diycek havuç suyunuda deniycem çok teşekkür ederim Allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın içinde bizide ☺️