sevdicek Benimki sola yatınca uyuyor sanki ama ne zaman sağa doğru yatsam hareketlenmeye başlıyor. Benimki sağda daha mi rahat yani onu mu anlamalıyım e hani sola yatacaktık? 🤔🤔🤔🤔
Htczmra sevdicek Ben ne saga ne sola yatablyrm çünkü bı aydir bebeğimin kafası sağ boslugumda ayakları solumda özellikle soluma yattığımda çok fena vuruyo sadece sırtüstü yatmama izin veriyo sağolsun 😊
ipeksm sevdicek Benim kafası sağımda olunca hep sola yatmaktan sol yanım çürüdü:) ya da bazen sırt üstü yatıyorum dayanamıyorum. Kafası olunca rahatsız oluyor 😝
Mucizemsinseenn sevdicek aynen benimkide böyle sagima yatınca çok hareketleniyor galiba rahatsız oluyor diye geri soluma dönüp yatıyorum
Esinserkan sevdicek benimki d de aynı nereye dönüp yatmam gerektiğini anlayamıyorum sağda kıpır kıpır solda hiç tepki vermiyo nerde rahat ediyor o zaman
sevdicek Htczmra burda bebek tekmelediginde keyfi yerinde demektir diyolar da hep o zaman benimki sola yatınca keyfi yerinde değil mi yani anlamadım 😂😂 seninki de iyiymiş yalnız 😂😂
Ekimmeselesi Nefes kesilmesi rahim büyüyor diyaframı 4 cm yukarı baskılıyor buda ciğerleri etkiliyor haliyle nefes almak zorlaşıyor beli destekleyici yastık çok iyi olur. Normal bir yastık koyun rahatlatır. Kafanız dik olsun
Lovelies sevdicek 😁 benimkide hiç sevmez saga yatmamı yatınca başlıyor tekmelemeye sonra alıştı sagada yatabiliyorum artık:) busefer düz yatırmıyor☺️
sdsd bebek hareketlenince keyfi yerinde demek demisti dr banu çiftçi 😊 sırt üstü yatmayın 🙏🏻 cok zorlanırsanız göbegınız yana gelecek sekılde durabılırsınız kısa bir süre,