Msnonstop İzmir özel egepol Hastanesi kesinlikle tavsiye ediyorum. Medical park bilmiyorum ama sırf para tuzağı bundan eminim çok araştırma yaptım ve burda bir post açılmıştı herkes neredeyse aynı şeyi demişti. Ben diyim sanada sen ona göre gene davran canım. Egepol de bülent bey var ona gidiyorum ilgisi alakası muhteşem bir insan yaklaşık 1 saate yakın muayene ediyor sekreteri ona keza çok tatlı bir bayan ve 7/24 iletişim kurabiliyorum. Gökalp beyi duymuştum ama ben Bülent beyi tercih ettim çünkü bir yakınımız 2 doğumunu o doktorla gerçekleştirdi. En önemlisi şu güveni veriyor ansızın gelen bir bebekte olsa arayıp bilgi veriyorsun nöbetçi doktor vs bırakmıyor seni. Sgk’ lı 105 tl oldu ama içinde kan idrar nst vs testler içinde çoğu hastane ekstra diye biliyorum. Doğum ücreti normal - sezaryan 3.100 epidural + spinal dahil + oda süslemesi + doğum cd’ si + konaklama zaten bir adet refakatçı + çocuk doktoru istersen bir görüş git dene derim , izmirde tek başka şubesi yok zaten. Randevudan anlıcaksın kolay alınmıyor 😂 çok yoğun dediğim doktorlar.