Brcum10 Kızlar ben sebamed yada muslera almayı düşünüyordum ancak yaptım araştırmalara göre baby me markasının diğerlerinden farklı olmadığını hatta daha doğal olduğunu gördüm. Ve bugün baby me köpük şampuan aldım. SiZin fikriniz nedir?
Babymam Brcum10 sebamedin doğal olmadığını biliyorum ilk bebeğimde kullanmıştım baby me mustela minoris ve hallales diye bir marka var hatırladığım kadarıyla içerlerinde hiç kimyasal olmayan
Dmce Ersagin bebek sampuani yagi hakkinda bilgisi olan varmi ablam simdiden benim icin stok yapiyo ama kullanan varmi ona gore bi dur derim yazik kiz aldikca aliyomus
Deletedmom0026 Muhendisoglunun sayfasini instagramdan takip ederseniz yıldızalar listesinde hepsi vad
ozgeya Yoncagul Dalin’in içerisinde bir sürü tehlikeli kimyasal var.Yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
ozgeya Bilgin Malesef Sebamed’in içerisinde de SLES,sodyum benzoat ve phenoxyethanol var. Bunlar bebeklerin ciltlerinde deformasyona,egzama,ürtiker gibi alerjik reaksiyonlara,ve hatta bebeklerin sinir sistemine kadar deri ve kan yoluyla geçen maddeler.
Brcum10 Menekseduru bende araştırdığıma göre baby me yeni çıktı sayılır o nedenle diğerlerinin arasına talep oldukça girecektir diye umuyorum. Yine de deneyerek göreceğim cnm teşekkürler :)
Dmce Melekhazal iyi bari kullanan birileri varmis 😊ablamda kullaniyo dalin alerji yapmis bebegine ama ersaginkiler saclarina felanda cok iyi geliyomus ben kullanmadim hic bakalim deneyim oyleyse