inciprenses Kızlar sancılarım var 38im kız bebek bekliyorum. Bebeğim sürekli kendini kasıyor içeride. Nişan ve suyum gelmedi göbeğim de hala yukarıda sayılır. Annem en az 2 3 hafta var diyor. Ama benim bel agrilarim da çoğaldı çatı ağrım da var. Sanki 1 hafta içinde doğuracağımi hissediyorum. Alt bölgeye bayağı bir baskı var çünkü. Bunlar doğum belirtisi mi ?
Sulee123 inciprenses tüm belirtilerimiz aynı sağlık ocağı hemşire de bana inmiş göbegin 1 haftaya olur gibi konuştu ama Doğumda inen bebekler bile var hatta suyu gelip bebek asla inmeyip sezaryan olanlar bile var
inciprenses Sulee123 benim göbek yukarıda nefeste de zorluyor beni. Doğum pozisyonunda bebegim ama neden yukarda hala daha anlamıyorum senin göbeğin düştüyse yakındır
Sulee123 inciprenses bizimkilerde öyle düşünüyor ama göbegi aşagıda olup 30 haftadan beri bekleyen kişiler bile var pek belli olmuyor ya nasip artık ne ilaçlar kullanıyorsunuz bebeğiniz kaç kg ve tam haftanız ne?
Sulee123 inciprenses eşim Yanımda değil bu yüzden 15 gün daha beklemesini çok istiyorum bakalım nasip artık
inciprenses Sulee123 hiçbir ilaç kullanmıyorum 37+5 teyim. Bebek 3300 şu an inşallah 1 haftaya sağlıkla gelir ya