Ayse-karadag Sulu sarımsı bi akıntısı olan var mı ya ikinci ayımdayım yani iç çamaşırım islanıyo dene bilir
EngucluAnne Ayse-karadag benim de tam tersi hiç akıntım olmadı bende bu durumu kafama takıyorum neden akıntım olmuyor diye 18+1im
Kerem_alyadua Ayse-karadag 35 haftalık olacm bastan beri vardı dahada arttı idrar tahlilinde enfeksiyon cıkmıyor mantar akıntısı diyor doktr kac kere fitil kullandım gecmedi bebek büyüdkce dahada artıyr yani
EngucluAnne Ayse-karadag evet canim sordum kiminde olur kiminde olmaz sevinmelisin olmadığı için dedi
sdsd benımde öyle ayaga kalktıgım zaman resmen sulu aktıgını hissediyorum, doktoruma söyledim bebeğin suyu degıl degıl mi dedi, akıntım sulu sarı-yesılımsıydı, fitil yazdı, akıntı değdiği yeri kasındırıp alerji yapıyordu kızartıyordu, onun ıcınde travacol krem yazdı cok şükür gecıyor gibi fitin 4.günü
NeslisahGamze Ben 17+3 üm halen inanılmaz akıntım var. Normalmiş doktorum günde 3 defa çamaşırımı değiştirmemi ve pamuklu tercih etmemi söyledi enfeksiyon olmaması için. Günlük pedleride yasakladı.
Elif_murat Bende de oluyor yaa, bazen korkuyorum sızdığını hissediyorum resmen çünkü. İnşalah normaldir. 32+3 teyim