Merve9090 Melike37 Tekrardan kan vermek istemiyorum sikildim artik ve mesela test sonuclarimda <2 yaziyo tam bir aralik yok referans aralığı yazmiyor yani
Merve9090 Melike37 canim mesela gec döllenme olabilir demistin zaten bu spermler 3 gun yasiyor nasil gec döllenme olabilir ki
Melike37 Merve9090 geç döllenme olmaz cunku aşırı gecmış üstüne adet olmussun üstüne adet söktürücü kullanmıssın sen gıt kan ver ıcın rahatlasın sen butun belırtler hamılelıkte kesınlıkle olur dıye baktıgın ıcın 10 kezde adet olsan gecmez ıcındekı 😁
Melike37 Merve9090 sonuçta doktor değilim benım bılgıme göre yok kuzu ama bi git ver genede bakalım ne cıkıcak
Merve9090 Melike37 Canım test yaptım ben ama ilk idrarla degil öncesinde bir şey yiyip içmedim ve bu şekilde silik negatif cikti neden ki https://eksiup.com/p/q6188485bqao @NurEto bir bakabilir misiniz?
Melike37 Merve9090 test bozuk cano o tek cızgının koyu olması gerekıyor normalde tekrarla bidaha istersen
Tugce1803 Merve9090 Test bozuk o yüzden bu şekilde çıkmış. Fakat merak ettiğim gebelik istemeyen birine göre fazla test yapıyorsun.Bir sürü korunma yöntemi var. Doğum kontrol hapını tavsiye kesinlikle etmiyorum ama prezervatif kullanabilirsiniz🌸
Merve9090 Melike37 Freely markadan iki tane aldim ilki boyle oldu o zaman.biraz zaman geçsin sıkışınca digerini yapayim
Merve9090 Tugce1803 Korkuyorum cunku suan icin hazir degilim ve takıntılı bir yapıya sahibim 45 gun geçtiğinde kan testi yaptirdim ama grip oldum sık idrara cikiyorum neyden dolayi bilemedim