Melike37 Deletedmom00170 @Merve9090 kız bısey dıycem gecen bırı yazmıstı ya 2.09 du benım ve hamıle oldum dıye aklım ona gıttı bı anda he 😁😁 hatta ben o gun cok dusundum alla alla ben 2 gordugumde nıye hamıle değildim diye 😁 aynen kuzum 5 den yukarısı gebelık hamile değilsin adetın kaç gün geçikti
Deletedmom00170 Merve9090 kuzm artık yeter at kafandan ya yok dedikçe kurdalıyorsun yapma kuzum kendime yazik edersin böyle ya
Deletedmom00170 Merve9090 kuzm artık yeter at kafandan ya yok dedikçe kurdalıyorsun yapma kuzum kendime yazik edersin böyle ya
Merve9090 Deletedmom00170 Evet canim icim rahatladı artik regl olmayı beklicem sadece hatta onunda cikaricam aklımdan olurum elbet nasilsa gebelik yok
Melike37 Deletedmom00170 yarın temızlık yapcam mısafırım car bugun kendımı dınlendırım😁😁 akşam dışarı çıkcam 😁
Melike37 Merve9090 kuzum olmasan kadın doğuma gıt o zaten adet söktürücü verıyor en azından baştan asagı kendıne baktırırsın😁 ay bende hastalancam cok karnım agrıyor ya😔
Deletedmom00170 Merve9090 evet kuzum bak ben bile 2 gün geciktim ama hamilelik yoktu 2.gunun sabahı olarak uyandım kendimisakinleştirdim o gunde ağrilarım vardı biliyordum olcami
Merve9090 Deletedmom00170 anladim canim.rahatladim bende daha da bisey olmaz zaten cok sagolun destekleriniz icin