Merve9090 Tugce1803 Deletedmom00170 Melike37 Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadim yanı genelde sabah saatlerinde oluyorum tabi ben yine biraz kafaya taktim sanirim normalde aslında yaptirdigim kan testine guveniyorum cunku iliskiden 25 gun sonra yaptirdim iki hafta sonra bile yaptirsam net sonuc alirdim diye dusunuyorum ama sizler geç döllenme falan olabilir diyince benim kafam karisti o yüzden korkuyorumm
Deletedmom00170 Merve9090 kuzum Bu ara gecikmeler oluyor ben2 gun geciktim ama yine gebelik testi al istiyorsan yap için rahat etsin
Tugce1803 Merve9090 Hava şartları, stres adet geciktirir. Başka şeylerle gününü geçirirsen daha iyi olur
Melike37 Merve9090 kuzum kan aldır net spnuç alırsın merak etme ama hava değişikliğinde ve stresten olma imkanı çok yüksek ilişkinin üstüne adet gördüğün için vede o kan sonuçun negatif o yüzden imkansız kuzum bı yarını bekle öyle kan ver bazen geçikmeler olabılıyor
Merve9090 Deletedmom00170 Gebelik testi almayıp pazartesi kan vermeye gitsem daha iyi olmaz mi ve bugünü bekledim ya olur muyum acaba diye ondan da olmamis olabilir mi
Deletedmom00170 Merve9090 Mesela bende en geç 26. ve 28 gun arası değişir normalde 28 inde olurdum stres yaptim sinir oldum 30.gunde geldi reglim sakin ol ve git test al dayanamacagini stres yapacagini biliyorum o yüzden
Merve9090 Deletedmom00170 Ben zaten kan testi yaptirdigim da rahatlamıştım ama gec döllenme olabileceğini düşünmemiştim sence geç döllenme olsaydi o kan testinde cikar miydi veya erken gebelik testinde
Deletedmom00170 Merve9090 ilişkiden sonra 25 gün sonra çıkardı diye düşünüyorum regline 5 6 gün kala yeniden test yapmissin ne negatif cıkmış onda da çıkardı ama için rahat değilse test al yap yeniden
Deletedmom00170 Merve9090 utanma birşey olmaz hadi git al yap hemen çabuk git haber et bana artik negatif çıkarsa rahatlamanı istiyorum ama
Merve9090 Deletedmom00170 İnşallah dediğin gibidir yaparsam eğer haber veririm ve şey hani bi gün gecikince yapiliyor ya daha bi gün geçmedi yine de doğru sonuc alabilir miyim ki
Merve9090 Deletedmom00170 Ben simdi test almaya gidiyorum da ilk idrarla yapılması gerekiyo ben uyanali cok oldu ve testleri adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapılması gerekmiyor mu