Tugce1803 Merve9090 Sağlıkçıyım o yüzden olsa çıkardı zaten. 1ağustostaki ilişkiden bahsediyorum bu arada. Fakat adet sonrası da korunmadan ilişkiye girdiyseniz ihtimal olabilir
Merve9090 Tugce1803 Yok hayir girmedim adetten sonra ama geç döllenme bile olsa 25 gün sonraki kan testinde cikar miydi
Melike37 Tugce1803 biraz uzun olucak ama kusura bakmayın 13 temmuzda adet oldum bittim ovulasyona başladım 3 ağustosta yumurtlamamdı ben degerlendırım hamşle çıktım betam ilk 4.59 du sonra 8.90 dı sonra 17.0. Oldu sonra 8.06 ya düştü hafıf lekelenmem oldu ogustos 21 ve 22 de kanamam oldu ama adet kanaması rengınde değildi 23 tede bitmişti ilişkiye girdik o ara sonra gecen ayla bu ay aynıdır yumurtlama diye bu ay 1 indede ilişki oldu degerlendırme yaptım ovulasyonum kalmamıştı aynıdır dıye 3 gun sonrada normale gore adet tarıhımdı bugun tek bı ovulasyonum vardı onu yapım dedim bu şekil çıktı https://hizliresim.com/OrNE40
Melike37 Tugce1803 tamam beklıyorum ama bı kanama bıtınde bıde ya 1 ınde yada 31 ınde ilişkşye girdik bıde bu hafta sonu ovulasyon tek bı tane kalınca bu aya bakmadım sadece bugun bakım dedim adetıme 3 gün var kımyasaldan sonra duzensızlık olmazsa 13 adetım