Essenn Zeynep1115 o durum bende de var her an bir şey olur diye evi tertipli düzenli tutmaya özen gösteriyorum zaten normalde de dağınıklık bulaşık bırakmayı sevmem böyle olunca daha da dikkat ediyorum belli mi olur☺️
Cerenyrt Zeynep1115 37+3 üm bende 😌 17 eylüle sezeryan günümüzü aldık 🤭 Bel ağrısı rahat yatamama mevcut bazen iyi bazen kötüyüm.( Özür dileyerek) akıntım çoğaldı bu aralar bugünde regl ağrısı gibi ağrım oluyor ara ara gelmeyemi hazırlanıyor napıyorsa 😉
Gzmsrgl Eymenim1 evet sezeryan 2. Bebeğim olucak 3 yasında kızım var sezeryan olmuştu 🤰🏼 Kısmet 2 yıl geçtiği için normal olma ihtimali var ama bebeğimin gelmeye cok niyeti yok gibi 🤷🏼♀️🤲🏻 Hayırlısı olsun ☺️🌸
Eymenim1 37+4 zaman hiç geçmiyor sıkıntı orda 😔 ara ara gelen sancılar aşırı derecede geçmeyen çatı ağrısı. Uykusuz geceler gelmeyen bebek stresi (cevredekilerin soruları) soldum resmen😔
haklisinesracim 37.haftada bebek kilonuz kaçtı. Benim doktor 3200 demişti iri bebek diye korkuttu bı de kız benimki şimdi yiyemiyorum aç yaşıyorum ya😣
Sulee123 haklisinesracim 37 haftadabenimde 3100 dedi ama iri vs demedi ya demek ki büyük mü oluyor heran donacak diye korktuğum için hatta bana küçük gibi geliyor
haklisinesracim Sulee123 ya bana iri iri diye diye üzdüler hep. Size bişey demediyse demek ki normal. Bebeğiniz kız mı sizin de
Sulee123 haklisinesracim benim erkek birşey demedi ya gayet iyi dedi 40 a kadar durursa 4 olur gibi konuştu. Ben 30 haftadan beri Doğum sancılarım var o yüzden çok korktum genelde siz ne yiyorsunuzz
Gzmsrgl Sulee123 bebeğim 2.800 kg ben hamilelik boyunca sadece 4 kg aldım ilk aylarda vererek baslamıştım sonrasında da almadım buna göre bebeğimin kg gayet iyi 🤷🏼♀️ Bide neden sordun ki benim bebegimle kendi bebeğini mi kıyaslıcaksın bu bana cok saçma geliyoda bünyeden bünyeye değişir 👐🏻
Sulee123 Gzmsrgl evet kıyaslıcam ona göre sana yetişceem. Neden kıyaslayayım ayol erken Doğum riskim var 30 dan beri sancım var o zaman bebek 1800 dogacaktı o arada hiç beslememedim geri mi kaldım acaba diye sordum
Sulee123 Eğer gerçekten fark çoksa hani nasıl besleniyorsun veya hangi vitamin kullanıyorsunuz açığı kapatmak için sormak istedim sadece Gzmsrgl
haklisinesracim Sulee123 ya ben vitamin kullanmadım hiç hatta çok yemek seçiyorum yumurta et vs yemem pek ama niye iri bebek dedi doktor şekerim de yok test yapilmisti. Kendim de pek kilo almadım ne bileyim ya. Üzüldüm işte 40 haftayı bulursa diye. İnşallah 1 haftaya doğar en fazla 3.5 kilo
Busra_ka 38+5 hiç belirti yok geceleri ve sabahları ağrım oluyor ama gündüz geçiyor. Bebek bazen toplanıyor bazen yayılıyor doğuma hazırlanıyor sanırım