Anneolcam online_mom ilaçları geçen ay kullanmıştım bu ay sadece folikasit kullanıyorum o kadar . İnan mutlu olamıyoruz ya hcg yüksek deilse ☺️ Ama çift çizgi biri hafif silik ama netten baktım kesin hamilelik diyor
online_mom Anneolcam silik çizgi pozıtıf demek zaten 🌸 inşallah sağlıklı gebelik gecırıp kucagına alırsın çok sevindim gercekten 🙏🌸
Anneolcam online_mom Allah razı olsun canım aminnn çok saolun hiç birimizin kucağı boş kalmasın İnşALLAH 🤲🏻
Anneolcam Merve6475 tgb123 kızlar çok şükür Bin şükür Rabbime hamileyim Allah herkese nasip Etsin Bana da kucağıma almayı nasip etsin inşALLAH 🤲🏻🤲🏻🥰
tgb123 Anneolcam Ayy çok sevindim dualarımız kabul oldu hemen kendimi de kattığım.:)Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşaAllah sen de bana dua et yatın için.
Merve6475 Anneolcam ayy gözün Aydın kuzum allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin benimde yarın transferim var dua istiyorum senden🤲
SecilM Anneolcam tüp bebek başlığından takip etmiştim seni ve çok çok sevindim. O zaman üzülmüştün, meğer kendiliğinden hamile kalman nasipmiş. İlaçlar da destekledi sanırım. Allah tamamına erdirsin inşallah ☺️
Smsmsm Anneolcam maşallah sübhanallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah kucağınıza da alırsınız 🤲🤲🤗
Anneolcam tgb123 Ettin hep birlikte ettik birbirimize Rabbim evlatlarını sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşALLAH 🤲🏻 Sende o anda aklına gelirsem dua et bende isteyen herkes de çocuk sahibi olsun Rabbimmm 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kimseye bu zorluğu yaşatma
Anneolcam Merve6475 Allah yardımcın olsun Meryem süresi okudum yeni İnan Ümmeti muhamemti SAS i evlatsız bırakma İnşALLAH dedim kucaklarımızı boş bırakmasın 🤲🏻 Emeğin boşa gitmesin inş
Anneolcam Merve6475 stres yapma sakın bol bol Fatiha oku elini karnına koyarak ama asla nolcak die düşünme Sen ol dersen olur Rabbim de 🤲🏻 Olacak Allah’ın izniyle
Anneolcam SecilM Evet nasip işte Rabbimin bize neyi nasip edeceğini bilemeyiz çok Şükür herkese nasip olsun Rabbim Sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻