Mlk12- merhaba bende transfer oldum. 12. Günüm deyim yarın kan günüm. Eşinizle olan sıkıntı çok belli değil mi? Aslında stresden bunalımdan oluyor. Bende ilk üç gün kavga kıyametdi ki eşim benim için dünyayı karşısına alır ve en ufak yüzümü assam yüzümü güldürene kadar çabalar ve 2,5 yıllık evliliğimizde ilk defa böyle oldu.. bende psikoloji doktorum vardı arkadaşım daha doğrusu onunla konuştuk. Senden uzak kalsın biraz kafasını dağıtsın ciddi anlamda bunalmış bende eşini böyle görmedim hiç dedi.. abimle konuştum iki gğnde bir erkek erkeğe buluşup kafa dağıttılar ps3 batak falan oynadılar tabii. Ama inanılmaz iyi geldi eşime bende hiç ağzımı açmadım neden gittin geldin diye... çok şükür 3 güne de eski eşim geri geldi... olabilir yani zorlu bir süreç atlatıyorsunuz sizde fazla yüz göz olmayın bebeğiniz için. Rabbim inşallah eski tatlı günlerinize geri döndürsün sizi karnında ki sabinin hürmetine ❤️ Sen eşinle iyi günlerinizi hatırla boşver her evlilikde olur öyle şeyler. Geçiş dönemi bunu bil yeter. Pire uğruna asla yorgan yakılmaz. İnşallah tez vakit düzelir sen sakın motiveni bozma. Allah büyük arkadaşım 🤲🏻😊