Tamam
@Tamam merhabalar oncelikle cok guzel bir post olmus tesekkur ediyorumm burda birilerine faydali olursak ne mutlu bize...
Ben 4 yıllık evliyim. Eşimle bana bu zamana kadar herhangi bir teshis konulamadi cocuk olmamasi icin. Gunu gunune adet iyi sperm temiz rahime ragmen cocuknsahibi olamadik. 3 aşılama yaptirdim. 1 tanesinde hamile kaldim ama kimyasal gebelik gerçeklesti. Sıkıntımızı hep psikolijik olarak yorumladi doktorlar. En son tup bebege karar verdik. Gaziantep Novafertil tup bebek merkezine gittim. Hemen tedaviye basladik. 12 yumurta uretildi 5 tane embriyomuz oldu. 5. Gun embriyosu olarak iki tane embriyo transferim yapildi. Cok sukur ilk denememde hamile kaldim. Suanda 27+ 3 haftalik hamileyim. Tup bebekten korkmayın ben suan hergun iyiki yaptirmisim diyorum🤲🤲
Ignelerin vurulmasi cok rahat ben evde kendim vuruyordum heosini. Yumurta toplama toplama asamasi cok kolay anestezili yapiliyor islem zaten. Uyandigimda ustumu giydiriyorlardi. Transfer asamasinda idrar tutmak disinda hicbir sıkıntı yok. Transferden sonra 2 saat merkezde yattim. Sonra ayaga kalktim. Cok ozen gosterdim evde hic is yapmadım. Isin en zor yani zaten tranferden sonraki 12
gunu beklemek. Bende 9. Gun leke gelmeye basladi ve baya surdu ilk basta adet oldum zannettim kanamam olmayinca rahatlamaya basladi 11. Gun gece kan tahlili verdim beta Hcg74 cikti 10 gun boyunca tahlil verdim hep yukseldi cok sukur degerlerim. Lekelenme surecinde progestan fitili gunde 3 kez 2 tane aliyordum ve gunde 1 kez igne vuruluyordum. 2 aya yskin surdu lekelenme sonra gecti. 3 ay ise gitmedim 3 ayin sonunda basladim ise.
Protein agirlikli beslendim.
Transferden sonra kivi ve ananas yedim bolca.
Hamur isi asitli icecek tatli kesinlikle yemedim.
Yuzme disinda hic egzersiz yapmadım.
Suan gun sayıyoruz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin🤲