Anneolcam online_mom bide neden kaçıncı gün diye soruyorsunuz hani yumurta alımından sonra kaçıncı gün die bunlar önemli mi 5. Gün koyuldu bu risklimi hani anlamadım ben ?
online_mom Anneolcam hayır neden rısklı olsun.benımde 5.gün embryosuydu.zaten 5.gun demek transfer yapıldıgında bölünmesini tamamladığı için tutunma aşamasında demek.yani bende 5.gün oldugu için 9.gün ıdrar yapmıstım cıkar diye.Bu yüzden sordum 🌸
Cookie_the_pomy Anneolcam laboratuvar da Embriyo 5.güne kadar gelişirse ; daha sağlam ve tutunma olasılığı 3. Gün embriyosuna göre daha cok
Anneolcam HTK Neden orda yapmadın ki ? Türkiye de parayla ama burada öyle deil. Tabi ki Rabbim hayırlı evlat nasip etsin önemli deil ama imkan varken burda nie yapmadın ki burda 5 defa bedava hem de herşey %100 karşılanıyor ?
HTK Anneolcam burada o kadarda başarı oranı iyi değil aile mevhumuna pekde önem verilmediğinden dilim o kadarda iyi değil ifade etmek anlamak ve anlaşılmak çok önemli
Smsmsm Anneolcam yaşınız bu konuda kriter alınıyor bende ikiz istemiştim ama tek koymuşlardı, bide ikiz gebelik genelde istemedigimiz türden gebelikler daha riskli oluyor demişti, 27 yaşındaydım iki tarnsfer yapmadiklarinda
Anneolcam HTK tabi ki öyle anlaşılmak çok önemli herşeyin Hayırlsı İnşALLAH olsunda neresi olduğu önemli deil 🤲🏻 Ama mahremiyet ve ilgi konusunda ben burayı çok beğendim o kadar çok ilgileniyorlar ki o kadar hassaslar ki her konuda Rabbim yüzümüze baksın
online_mom Anneolcam canım bu kdr belirti bekleme.düşündükçe öle hissedersin zaten.başka şeylerle meşgul olmaya çalış 🙏🤗
Anneolcam online_mom belirti deil biraz mutfakta bişeyler yaptım ondan mı ağırdı acaba diyorum belirti deil korkuyorum sadece
Anneolcam online_mom sen beni öyle azarla 😂😂 haklısın canısı ama beni de anla olur mu hakkınızı helal edin hepiniz çok soru sordum 😂🥰🤲🏻😘😘😘