Tamam Merhaba arkadaşlar eşimde varikosel vardı yaklaşık 2 buçuk yıl önce ameliyat oldu ama malesef tekrar etti ve ameliyattan sonra morfoloji sıkıntımız oldu. Uzun araştırmalarım sonucunda Fertijin Dr Seval Taşdemir'e gittim. İyi ki gitmişim beni hep rahatlattı küçük bi kistim çıktı bunun için önce ilaç verdi geçmeyince kist aspirasyonu yaptı çok şükür ondan kurtulunca adetimin 2.günü tedaviye başladık 13 yumurtam toplandı 10 tanesi sağlıklı döllendi 10 ağustosta 3 tane 3.gün embiyosu transfer edildi 9.gün idrarda silik 10.günde de beta hcg 183 çıktı 2 gün sonra 540a yükseldi çok şükür 🤲🏼 geçen hafta kesemizi görmeye gittik 1 tanesi tutunmuş bugün 6+3 olduk yarın da kalp atışları için gidicez dualarınızda beni de unutmayın nolur 😔 transfer sonrası 2 gün tuvalet ve yemek yemek dışında kalkmadım hep dinlendim bir sürü ilacım var hala kullanıyorum saatlerini aksatmadan. Bol su tükettim 4.günden sonra akşamları eşimle 15 20 dk yavaş yavaş yürüyüşler yaptık yüksek bir yere hiç uzanmadım hala da uzanmamaya çalışıyorum ağır hiçbir şey kaldırmıyorum. İnşallah birilerine bu mesajımla bi faydam dokunur ☺️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin inşallah