Hiler10 Kızlar bugün öfkeden beri sanki gözlerim puslu görüyormuş gibime geliyor 11+4 haftalığız başına gelen var mı önce de hiç böyle bişey olmadı telefona bakmaktandır diye düşündüm ama bilmiyorum başına gelen var mı
MucizeAnnesi3545 Hiler10 merhaba. Cok tuz tüketme canım tuz tüketiminin fazlalığından da oluyo kendimden biliyorum
Guguk Hiler10 Bende de oldu olmaya da devam ediyor hamilelikte çok normal dediler. Ama geçmez aşırı kanlanma baş ağrısı olursa Gözde parlama falan göz doktoruna gidip hamile olduğunuzu da belirtip muayene olun
Apilhatice Hiler10 ilk haftalarda bende de olmuştu gözlerim bulanık görüyordu ama sonra geçti şuan 21+1olduk
Dilanserdar Ben şuan 40 haftamsaym benimde 12haftalıkken gözelrimde oluyordu sebebi tansıyonumun düşmesiydi
Hiler10 Dilanserdar saol canım hafta içi kontrolümüz var muhakkak danışcam şimdiye kadar hiç tansiyon problemim olmadı bir iki kez başım döndü ama pek önemsemedim geçti
MucizeAnnesi3545 Hiler10 yani hamilelikte olabiliyo ama sen yine doktoruna syle tansiyonla ilgili bişi olabilir