Damla6606 Eylül annelerinden bi ben mi kaldım acaba ne agrı ne sancı ne bir belirti kafayı yiycem artık ne zormuş bi türlü geçmiyo 😑😂
Bebektsk Damla6606 bende varım yalnız değilsin 😝yarın 39 haftalık oluyorum ve bekliyoruz bir işaret olsada doğursam diye ☺️Yürüyüş squat hurma ne varsa yapıyorum bakalım ne zaman gelmek isteyecek bu bebişler
2202020 Taneminci sertan Aksu da mı Doğum yaptınız avicenna ? Nasıldı acaba bende oraya gıtmeyı düşünüyorum da
mervezeze Haribo42 valla yalancı sancılar var bi haftadır açılma yok günlük muayene oluyorum yumuşama olmus iste
BaharHazel Bende 39+0 hala ses yok. Varsa da ben anlamıyorum. İlk gebeliğim tecrübesizim. Karnımda sertleşme çok oluyor. Birde sanki aşağı doğru ittiriyor gibi hissediyorum. Çok tuvaletim gelmiş gibi oluyorum 🤔🤔
sumeha Bizde olduk 39+3 sancılarım var nst de çıkıyor fakat düzene girmiyor ara ara ıslaklık hissediyorum su değildir herhalde dşyorum tam kestiremiyorum gerçi ne olduğunu ... nişan yok zaten ona hiç rastlamadım henüz ilk gebeliğimde 39/ haftada nişan su gelmişti bakalım bu ne zaman gelck
2202020 Taneminci tatildeydi doktor bu hafta ya gidicem inş yoğunluğu azalsın sezeryan mı ? Fiyatları nasıl bide