Melike37 Deletedmom00170 kuzum kullandım hatta postlarım bıle var hamıle kaldım kımyasal gebelık gecırdım ayın 21 ınde happy kıds ten özel mesaj yerı varmı varsa ordan atım kullandıklarımı bak ıstersen kuzum
Melike37 BuMu boş çıkamsı bendede oldu o yumurtlama olmadıgını gösterıyor renk dagılımıda 2. Cızgı cıktıktan sonra yanı yumurtlama olup olmadıgını gösterdıkten sonra renk dağılımı oluyor canım 😍
BuMu Melike37 Renk dagılıyor dediğim yaptıgım andan beri kıpkırmızı oluyor öylede kalıyordu canım bilgiğim ve araştırdıgım kadarıyla c her durumda cıkıyor cıkmazsa bozuk anlamında oluyor boş olunca c de cıkmıyordu
Melike37 BuMu he benımkıler cıkıyordu sen aldığın yer kötümu yolladı aceb bılemedım kuzum ya ne dıyım ınsallah hamıle kalırsın tez zamanda ♥️
Melike37 Deletedmom00170 https://hizliresim.com/Xb8VRj al kuzum bulduklarımı attım bı kaç tanesı kaybolmuştu
Melike37 Dlktpl canım bı numara verım ıstersen yaz o kişiye instgram sayfalarını kaybetım numarası duruyor onlarda varda hangısı var bilmiyprum vede onlar günlük takipte yapıyordu
Melike37 Dlktpl guvenılır canım buldum ovulasyon_takibi_2019 sayfası Emel k. İsmi canım bak bı istersen baya kişi hamile kalmış paylasımları var