Milos 20.haftadayim rahimde sancı ve karın etrafımda şiddetli ağrı var şuan il dışındayım doktoruma gidemem kabız değilim gaz sorunum yok neden böyle oluyor geçen hafta da gittim bebek büyüyor dendi ama bu çok başka kötü bisey olması için belirtilwr nedir
Supermommy Milos Acıle gıdın bence hemen doktoru bıle arasan bakmadan anlayamaz noldugunu rıske atılmaz bole seyler burdan kımseyede guvenme herkesın problemıni farklı yasamıstır
Ozican Milos ben böyle bişey yaşadığımda doktora gittiğimde rahim kısalması yaşandığı söylenmişti.Herkes de farklıdır ama acil doktora gidin
aslimutlu1 Milos bir kac gündür aynı sikayerleri okuyorum . Bende de oldu , riske atma derim korkutmak istemem ama düşük tehtidi var demişti bana . . Magnezyum içiyorum bide jel kullanıyorum . Rabbim yavrunu sana bagıslasın
anapanda12 Ağrı sancı veya kanama durumunda ekran arkasından sadece kendimizde deneyim ettiklerimizi yazabiliriz bu tür durumda doktora gidip danışmak en hayırlısı
Milos Kızlar kadın doğumdan geldim şimdi çok şükür hiç bisey yok tahlillerim temiz bebek hareketli alttan muayenede rahim uzunluğu ve açıklık normal hiç Bi neden olmadan belki gazdır belki bebek baskı yapıyordur diye gönderdiler bol su içip sola yat dinlen dediler bu kadar çok sagolun hepiniz ben doğdun ona bunun hesaplarını sorucam hep