Yvsbsra Kızlar benim geceuyurken inanılmaz belim ağrıyor sizde de oluyor mu? Bunun için daha çok erken değil mi?
Momdilay Yvsbsra 10+3’üz biz de,ara ara bel ağrısı oluyo ama kısa süreli gelip gidiyo,bende bel fıtığı var hem ona hem de gebeliğe bağlıyorum,çok şiddetli olmadığı için sıkıntı yok çok şükür🙏
Aslikagan Yvsbsra Canım daha önce bel rahatsızlıgın var mıydı yada ters bir hareket felan mı yaptın erken gibi geldi bana tabi herkeste değişir, ben 22 haftalıgım gecen haftalarda oldu agrı ama şuan rahatım, doktoruna danış istersen
Mrvgk Bende 12 haftalığım bazen belim bazen kasıklarım basende bacaklarım ağrıyor fakat hiç biri dayanamayacak kadar çok ve uzun süreli olmuyor şükür belki bi kaç güne geçer sizinde
Yvsbsra Mrvgk biraz fazla yatınca mı oluyor acaba diye düşündüm ama bilemedim geçer inşallah ya siz ikili testi yaptırdınız mı?
Mrvgk Yvsbsra ikili test yaptırmadım Rabbim hatırlar güzellikler nasip etsin hepimize sağlıklı sıhhatle gelecek evlatlarımız olsun inşallah 🙏🏻 Aksi durumda yapacak birleşim yok çünkü ne verirse Mevla başımız gözümüz üstüne deyip yaptırmadım
Mebos Yvsbsra inan normal valla yaa ben ölüyorum yaa bacaklarda basen kalça kısmında bendede oluyor yatıp kalkarken dahada çok ağğrı yapıyor erken değil heralde