Seymaugur AyberkznurTokaka faydalı olan herşey canım ben özellikle şu diyemem günlük hayatta ne yiyorsak o
Dilaree AyberkznurTokaka Birkaç arkadaşım pekmezi kaşar peyniri süt ürünlerini tüketmenin bebeğe kilo aldırdığını söylemişti
Fatihzhraaa Benim kızım su anda 27+6 haftalık hamileyim ve bebegim 1 kilo 600 gram acaba iyimi kı sizce
Hilal54 AyberkznurTokaka canim kasten beslensin diye yedigim bisey yok ben kilo aliyorum ama butun kilolarim onun beslenmesine gidiyormus oyle dedi doktorum 1.5 hafta önden gidiyormus ama şunu soyleyebilirim decavit diye bi vitamin ilacım var o bebekte kilo yapiyormus
Mrvaktas AyberkznurTokaka canim bende 31+1 deyim gecen hafta 1550ydi.erken dogum riskim var surekli boyle seyler arastryorum birbmze yardmci olalm🙂 muz ve kasar peynir kilo aldiriyormus bebise simdi gunde iki tane muz yiyorum bakalm faydasi olacakmi
AyberkznurTokaka Mrvaktas gerçekten zor bir durum bende 31 de gittim 1700 dü yarın yine gidicem yarın 32+1 oluyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz
BayanYaman Seymaugur 34+1 de 44 cm 2376 gramdı kızım şimdi 35+6 salı günü kontrol var merakla bekliyorum 😊
Elifnanr 17 haftalığız iki hafta önce 120 gr demişti oğluşuma 😊 şimdi ne kadar bilmiyorum cuma günü öğrencez Allah’ın izniyle 😊