fundaguner Merhaba 6 ocak son adet tarihim, 34+6 olarak gorunuyor ve her Pazar gunu haftam atliyor. Ben su an soruldugunda 34+6 dedigimde anlasilmiyorum 😅 35.haftamin icinde mi oluyorum, yani bugun itibariyle 36 haftalik hamileyim diyebiliyor muyum? Bana yardimci olabilirseniz sevinirim +li terimleri cogu kisi anlamiyor ben de tereddut ediyorum😊
Melike35 fundaguner benimde 6 Ocak ve bugün 35+0 olduk uygulamada görülen bu ve diğer uygulamalarda da benim 3.hamilelik 35+1 olduğumuzda 36 cının ilk gününü yaşıyoruz yani Doktor anlıyır bizde anlıyoruz boşver kim anlamaZsa anlamasın 🤣
fundaguner Melike35 valla bobrek problemim icin uroloji doktoruna gorundum gecenlerde kac haftalik hamilesin dedi 33+2 dedim ben anlamiyorum o terimlerden dedi, doktor bile😁
Crescent96 fundaguner 35+1 den itibaren aslında 36 haftalıksınız ama yaş gibi düşünün nasıl senemizi dolduruyoruz sizde o 35+2 - 35+3 lerde haftanızı doldurmuş oluyorsunuz☺️
fundaguner Crescent96 tesekkur ederim aydinlandim valla :) bir sorum daha olacak, kalp rahatsizligim nedeniyle sezeryan dogum olacak kacinci haftada aliyorlar operasyona bilen biri yanitlayabilir mi?