haklisinesracim Kızlar doğuma yakın herkes ödem olur ayaklar şişer yüz el şişer diyor bende böyle bir şey olmadı şişlik yok yatakta rahatça donebiliyorum mesela uykuda da sikinti yok çatlağın da olması hiç böyle konuşurken arkadaşım 42 ye kadar beklersin o zaman son ay şişlik ödem uykusuzluk hepsi oluyor mutlaka dedi bir de çatlagimin olmasının şart olduğunu soyledi. İllaki bunları yaşayıp da mı dogurdunuz. Gelsin istiyorum artik
Nilveannesi10 haklisinesracim kıskançlıkta son nokta daha neler. Her vücut aynı mıymış onlar olsun. Bende de olmadı ne şişlik ne diğerleri. Çok şükür Allahımıza diyelim bence 💕🙏🏻
Minikkkuzummm haklisinesracim Çatlakla 42 ye kadar beklemenin ne alakası var ki🙄 Bence herkese söyleme nazar değebilir😊
Aydogdu Kızlar bende şuan 38+2 haftaligim bende de hiç şişlik çatlak falan olmadi çok şükür ama bu sabah ayaklarım ve göz kapaklarının şiştiğini fark ettik eşimle birlikte normaldir herhalde doğuma ait hiç bir belirtim yok sağlıkla gelsinler🤲💕🌸
seymacekic07 Bende 38+2 yim. Uyku sorunu dışında bir sorunum yok.ilk hamileligimde de hiç şişliğim olmadı.Alyansimla doğuma girmistim.her bunye farklıdır..takılmayın
haklisinesracim Doğurmak istiyorum artık ama her giren karnın küçük daha beklersin deyip duruyor bunaldım ya. Doğum korkusu yüzünden zaten ayrıca bı bunaldım iştah filan gitti