kitapkurdu Benim ilk hamilelikte bikini bölgemde olmuştu kararma ama sonradan geçti kendiliğinden. İnşallah bu sefer olmaz 😏 bi de asla jilet kullanmayan biriyim
Ilknur_emin kitapkurdu anladım canım bende normlade ağda kullanıyorum ama.enfeksiyon riski hamilelikte arttığı için 2 aydır hikaye geçtim maalesef
kitapkurdu Ilknur_emin yok ben ağda da yaptırmıyorum. Kendim evde makinayla alıyorum. Hiç ağda yaptırmadım. Asla karama olmadı bu zaman kadar ama hamilelikte herşey oluyormuş
eserivgen Şuan hamileyseniz krem veya başka bitkisel içerikli kremler kullanmayın tehlikeli hele ki göğüs uçlarınız limon sürebilirsiniz ama bikini ve kol altınıza 😊 limon deri temizler
eserivgen Hem enfeksiyon azaltır çünkü şu dönemde kalıyoruz ki bende var antibiyotik kullanmaktan gına geldi bende limona başladım ilk başta yakıyor ama 2 dk sürüyor iyice temizledikten sonra derin nefes alıyor resmen pamukla temizleyebilirsin ama göğüs uçlarına dokunma tehlikeli
Ilknur_emin eserivgen tamam canm teşekkür ederim de göğüs uçları neden tehlikeli göğüslerime bebek yağıyla masaj yapıyorum çatlamasın diye odamı zararlı ki
eserivgen Ilknur_emin yok değil ama uçlarınızla fazla oynamayın yani ben erken doğum riski olarak biliyorum onu göğüs emmesi göğsü sıkilmasi falan
Naze2151 Ilknur_emin ay bilmiyorum insanlıktan çıktım iyice benim kütük altı falan böyle değildi inşallah doğumdan sonra gecer
Ekincis Ilknur_emin lanolin kremler göğüs ucunu pamuk gibi yapıyor ☺️☺️ Aşağısı için bi önerim yok kendimi kesesi geliyo görünce onunda çaresi bakmamak 😂😂😂
Ilknur_emin Ekincis tamam canım teşekkür ederim bende bikini bölgesini oyle girmekten çok rahatsız oluyorum