Deletedmom0026 Baby neo ve diger markalara ait yikanabilir bebek bezi kullananlar yenidogan icin kac tane aldiniz neler kullandiniz neler tavsiye edersijiz yazabilirmisiniz
purplemoon Deletedmom0026 instagramda hacercemrekaplan kullaniyor o memnuniyetini dile getiriyordu takip edersiniz
Deletedmom0026 Alarasel hazir bezden farki yokki bunların 20 tane aliyorsun dis bezi ic bezi farkli koruma icin liner diye birsy kullaniyor o liner cope digerleri yikamaya 😂 eskiden nasil yetisiyormus insanlar onlarida dusunmek lazim...
mnli İnstagramda turkişiminimalizm diye bir hesap var o kadından duymuştum bu konuda postları var bakabilirsiniz
Dilruba_FatihinAnnesi Bende lulununrenkleri diye instangramdan aldım bakalım ilk defa kullanacağız inşallah
Nur___ Yenidoğan için değil de, 1 yaşından sonra düşünüyorum nasipse Daha önceki forumda postları vardı.
SuleDoruk purplemoon bende onu önermek için girdim siz yazmışsınız 🤗 Asla benlik bişey değil. Kullanları tebrik ediyorum 🤗
purplemoon SuleDoruk tamda bugun bu konuyu anneme sordum 92 dogumlu olarak mursamba bezlerle buyudum annem zor olmuyordu daha saglikliydi dedi hakli kadin ama bize zor geliyor 😊