Canan_E Selam canım öncelikle inşallah saglıklı bir gebeliktir ve bebeğini hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına. Son adet tarihim 28 mayıs, temmuz 8 de kan verdim ve sonuç negatifti, temmuz’un 26 aında hala adet olmayınca tekrar kan verdim ve hamile olduğumu daha çok küçül olduğunu öğrendim. Doktor çok düşük bir ihtimal ama geç döllenme 1 ay farkla olmaz, sen adet olman gereken günden bir iki gün önce hamile kalmışsın dedi, normalde şuan 16 haftalık hamile olmam gerekiyor sata göre ama ben 12 haftalık hamileyim. 8 haftalıkken muayeneye gittiğimde doktor kalp atışını duydugumuz zamana göre bi hayli zorlandı kalp sesi duymakta, birkaç yerden baktı baktı sonra zar zor buldu. Bana dinletti, moral bozmak istemem ancak bebeğin kalp atışları sağlıklı durmuyor, eğer sağlıksız bir bebekse kesede vs bir bozulma meydana gelir bebek kendini her türlü dışarıya atar, sağlıklı bir bebekse de erkektir muhtemelen biz erkeklerin kalbi böyle gümbür gümbür atmaz tembel insanlarız falan dedi. Haliyle yaklaşımından dolayı içimi hiçte bi huzursuzluk kaplamadı. Durumlarımız tam olarak aynı diye düşünüyorum, iki canlı bebek ve iki kalp atışı zayıf bebek, ama yaklaşımları çok farklı doktorlar. Bu konuyu konuşalı tam 4 hafta oldu ve karnımdaki değişimi günden güne farkedebiliyorum büyüyor bence. 19 unda doktor randevum var ikili test için çağırdı Allah nasip ederse o zamanda güzel şeyler duyacağımı umuyorum. Bebek sağlıksızsa zaten kendini vücudundan atacaktır kalbi atan bir bebeği ha 8 haftalık almışlar ha 30 haftalık hiç bir farkı yok. Bebeğini asla ve asla aldırma lütfen . inşallah güçlenecekler bırakmayacaklar bizi. Gelişmeleri merak ediyorum beni etiketlersen sevinirim dualarım seninle ve bebeğinle 🙏🏻🥰