Blackkcat Fsh düşürme çabam var🥺oyüzden bu otların çayını içiyorum sabah akşam,araştırdım fakat kullananların yorumu daha kıymetli,6gündür içiyorum ve yumurtlama günlerim geldi kasıklarımdan anladım yine sizce bu çayları bırakmalı mıyım🤷🏻♀️Ayrıca doktorum protime diye bitkisel ilaç verdi onu da içiyorum
Gkhnm97 Blackkcat canm bnde kullandim bu caylari yanliz yumurtlama gunum gelince birakmistim bnm bi sorunum yoktu ama 1 yil hamile kalamadim diye kullandim hamile kaldim ama hangisi etki etti bilmiyorum cok sey denemistim bn
Gozde01 Blackkcat merhaba ben hayıt tohumunu kullandım 6 ay denedim olmadı onu kullandıktan 1 ay sonra hamile kaldım ama yumurtlma gnlerime dikkat edip bırakmadım günde 1 bardak kaynatıp içmiştim
Tugce1803 Gkhnm97 😂😂😂kuzu yine mi sen valla senin denediklerine yetişemiyorum yaa inofolik aldım soğan suyu yaptım daha bu da varmış😂😂
Gkhnm97 Blackkcat bnce yumurtlamada birak canm bebege zarari olabilr yani tutunamazsa açikcasi bn oyle dusunup birakmistim
Gkhnm97 Tugce1803 ewet kuzum yine bn valla denemedigim sey kalmadi bnm ya😁😁 durumlar nasl canm sende😊
Gozde01 Blackkcat birde bunun yanında bişe daha önerecem vitamin immunance diye onuda tabsiye ediyorum hem eşin hem sen günde 1 defa içeceksinz hücre yeniliyormuş
Tugce1803 Gkhnm97 işte adetim 11 Eylül dediğin gibi soğan suyu yaptım inofolik aldım bugün göğüs uçlarım acımaya başladı kesin adet geliyor🤦♀️ama yine de bekliyorum inşallah mucize geliyordur🙏
Blackkcat Gkhnm97 sabah içtim,eşimde bırak dedi şimdilik bırakayım madem,protime kullanıyorum zaten onu içmemde sıkıntı yokmuş doktor öyle dedi,civan perçemide içti ama onu bıraktım
Tugce1803 Gkhnm97 Hayırlısı olsun kuzum en çok istediğim şey bebek ama geçen aylarda ucu acımaya başlayınca hep adet oldum🤦♀️İnşallah bu kez yanılırım