Feridekargi Dün geceden beri burnum tıkalı.halsizlik var.sanirim soguk aldim.26+5 teyiz Nasıl geçirebilirim korkuyorum.
Sadiyeylmz Feridekargi burun tıkanıklığı icin spreyler var hamilelikte zarari olmayan doktoruna sorup alabilirsin rahatlatir 😍
Hazalpber Feridekargi suyu kaynat içine bu tutam nanebu tutam kekik bi tutam da reyhan ay demle 5 dk sonra limon ve balla iç geçmiş olsun
Ayse_ONAL68 Bende aynı durumdayım canım. Soğuk hiç birşey yemiyorum hasta olmayayım diye hatta bol bol limon yiyorum ama yine de burnum tıkalı sürekli hapşırıyorum
Ayse_ONAL68 Limon falan ye sanki o beni biraz rahatlatıyor ama benim birde burun kanamam var kızlar gecenin 5 inde eşimi kaldırdım bugün durduramadım uykudan bi anda uyandirdi dusunun. Çok korkuyorum niye böyle oluyor. Şimdi yine kanıyor.
Feridekargi Ayse_ONAL68 geçmiş olsun canim banada gebeliğinin başlarında oluyordu. Kendi kendine geçti ama benimki
Feridekargi Hazalpber bu tur karışımlar korkutuyor beni hamileyim diye ama içebilirim heralde senin görüşüne gore