CansuDRY MelisG Geçmiş olsun canım. Demek ki böyle değişkenlik gösterebiliyor.🤔 Umarım benimki de düşmez. Hareketsizlik zor.😕
CansuDRY Mskywalker Ben yaz tatili boyunca başka bir şehirdeydim. Oradaki doktorum ölçmemişti hiç. Düşük riski yok, her şey serbest denişti. Şimdi başka yere geldim. İlk kontrolde ölçtü buradaki doktor ve idare eder, dedi. Ona canım sıkıldı.
sc125 CansuDRY malesef:( sen yine de kendi doktoruna sor cnm ve vücudunu dinle. Neyin iyi gelip gelmedigini en iyi kendin bilirsin.. Allah hepimize en hayırlı zamanda saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah🤲🏻❤️
ZehraErva CansuDRY 30. Haftada 1.9 olmuştu 2.5 ile başladı kısalma Doktorum iş yapma ama sana hep de yat diyemem dedi oturdum yattım her yere taksiyle arabayla gittim. Günlük yarım saat yürüyüş yapabilirsin en fazla dedi İlişkiyi yasakladı
ZehraErva Bserappp 35+3 çok şükür 2.5 2.3 1.9 böyle değişip duruyordu Açılma olmadı ama rahimde yumuşama başlamış demişti doktorum
Duygu19031903 Ozge3747 çok sağol canım. Merak ediyorumda bende doktorda iyi demisti gerçi ama serklajlıyım bende
Ozge3747 Duygu19031903 Serklajlıysan sadece hareketlerine dikkat et. Dikişten sonra doktorum bana hiç ölçüm söylemedi sadece dikişin iyi olup olmadığına baktı. 33. Haftamdayım şükür 🙏🏼
Betullmim Benim pembe lekelenmelerim olmuştu 28. Haftada , doktor uzunluğu 3.2 olarak ölçtü . Gayet iyi riskli bir durum değil strese veya yorulmaya bağlı olarak o kanal oynama yapabiliyor demişti. Önlem olsun diye 2 hafta Protestan kullandım , 30. Haftada 3.4 olarak ölçtü . Korkulacak birşey uok dedi. Doktorum çok Relaks beni hiç germiyor.Burda okuyorum 3.2 cme burun kıvıranları 😑
Bahar4730 CansuDRY rahim uzunluğu 4.4 m normal dedi bana doktorum normal mi buradakilere bakınca hiç normal gelmedi bana 😁
Duygu19031903 Ozge3747 ben 22 olacağım henüz. Benim bir düşüğüm var o yuzden önlem amaçlı yapıldı. Her gittğimde ölçüyor karnımdan ultrason la açılma varmı bakıyor. Bende insallah sizin gbi 30 ları görürüm ben yatmıyorum yormuyorum kendimi öyle öyle gidiyo
Ozge3747 Duygu19031903 Benim de tüp bebek olduğu için önlem amaçlıydı, ben de sürekli yatmadım ama ev işi falan da yapmadım hiç. Görürsünüz inş ben de 20 li haftalarda sizin gibi diyordum görecek miyim acaba diye. Moralin iyi olursa her şey daha kolay oluyor.
Duygu19031903 Ozge3747 bende aynı canım ev isi olarak sadece yemek yapıyorum gerisini eşim hallediyor sağolsun yoksa yapan olmasa zor olurdu