Rengininucuzleri Superfreshlerim yaaaa deme öyle hiç korkma. Allahın izniyle hiç bişey olmaz. Normalden daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor sadece o kadar. İçini ferah tut, meleklerin içinde 🥰🙏🏼
Superfreshlerim Rengininucuzleri inşallah canım, inşallah kavuşuruz vakti geldiğinde sağlıkla bebişlerimize
Rengininucuzleri Fatmalipelit ben de bu haftadan sonra pek dışarı çıkmayı falan düşünmüyorum. Çünkü zorlanmaya başladım artık. Ağrılarım oluyor yarım saatten fazla araba kullanamıyorum. İnşallah vaktini zamanını bekler miniklerimiz. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼
Rengininucuzleri Mislimelek amiiiin çok teşekkürler allahım hepimizin evlatlarını korusun. Bende olabildiğince ayakta kalmamaya çalışıyorum ama çok oturunca da ağrım oluyor. Çok mızmızlanmaya başladım bu aralar. Az kaldı allahın izniyle , onlar iyi olsun da. 🙏🏼
Aysmnv35 Rengininucuzleri bende ikiz gebeyim benim bi kız bi oğlan nasipse ☺️💜 benim doktorum hiç bi zaman riskli demedi iki can taşıyorsun biraz dikkat et dedi Allah büyük rabbim hayırlısıyla Doğum nasip etsin vakti zamanı gelince kavuşuruz meleklerimize inşşşalah ☺️❤️
Superfreshlerim Rengininucuzleri oyyy maaşallah, ben kızlarım olacağını duyunca çok mutlu olmuştum, kız bebek çok seviyorum, rabbim hepsine sağlık versin
Mutire Rengininucuzleri maşallah Allah sağlıkla kucaklamayi nasip etsin 3 tane minik yavru birden 😍 Allah im hepsini sagliklari yerinde kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin
Cerenyrt Allah hepinizin yardımcısı olsun bebeklerinizi. Sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Bir tane zor taşırken 2.. 3.. 🤭 sevgiler 🌸