Karakurt Eşim Mahir diye tutturdu bende asaf olmasını istiyorum ilk oğlumuzun adı Ömer sizce hangisi daha çok yakışır kardeşinin adına
_Merius_ Karakurt mahir asaf neden olmuyor ikinizin de gönlü olsu yada bi arkadaş yazmış ömer i kim koyduysa sıra diğerinde makul ve adil olan bu
Deletedmom0065 Karakurt herkes asaf koyuyor artik o kadar çok var ki:) yine de siz bilirsiniz. Bide karakurt soyadiniz mi? Nerelisiniz:)
Semooshh Bebeğe Bi çok isim, yakışır da Siz kalp kırmadan olsa çok, daha yakışır konuşun, ve ortak noktayı, bulun, derim, 2isimde güzel. 🥰
Karakurt Semooshh Serrameri Ömer ismini ben koydum babamın ismi olduğu için kendı ailesi de istemiyor ama Mahir ismini Mahir olmucaksa ben koymuyorum diyor
Serrameri Ömer ismini kim koydu? İki isimde güzel eğer Ömer’i siz koyduysanız eşinize izin verin bu sefer de o koysun ya da Ömer’i eşiniz koyduysa düzgünce konuşup kendinizin koymanızı isteyin.
Akademisyenanne Karakurt omerin yanina asafi cok begeniyorum ben. Bir yakinim da omer asaf koydu. Cok guzel☘️
Gamze43 Karakurt oglum olacak Allah’ın izniyle Ömer asaf olacak ismi asaf daha guzel ama öncekini kim koydusa sıra digerinde bnce Mahir asaf olsun
Ipek34 Karakurt bence mahir daha güzel ama önemli olan 2nizin birlikte içine sinen isim olması . Biz burdan ne desem boş. Belki daha farklı bi ismi ikiniz de begenirsiniz
Karakurt __birafitap__ eşim iki isme karşı normalde ilk oğlumun adını ben Ömer dedim o Ertuğrul dedi bende o zaman Ömer Ertuğrul olsun dedim onu bile istemedi tek Ömer oldu
yavrukoala13 @Karakurt Karakurt iki ismde aslna bakarsn birbrnden güzel bnmde oğlumn adı selim mahir cokta severm mahir ismini yani eşin çok istiyorsa mahirin yanına istedgn bir isim koyablrsn mesela