GamzeAkuToklu Pazartesi sabah kavuşuyorum bebeğime Allahın izniyle..🙏🏻 Allahım isteyen herkese nasip etsin..🙏🏻Çok heyecanlıyımm çok🤗
Sedef5534 GamzeAkuToklu bizim de pazartesi heyecan tavan yapmış durum da rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Elfsrkn GamzeAkuToklu ay çoook güzel darısı bize İnşaAllah. Allahım isteyen herkese nasip etsin.. kaç hafta oluyorsun canım
GamzeAkuToklu Yprkk erkenden uyandım yine😅 Bu gece nasıl biter bilmiyorumm😊 İnanılmaz bir merak heyecan var..Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah..🙏🏻💙
Sadriye GamzeAkuToklu hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun,biz daha çok küçüğüz ama tüm abla abilerimizin doğumunu heyecanla bekliyorız 👼 Sağlıkla gelsin melekler
Kalbiminsesi GamzeAkuToklu galiba bizde pazartesi kervanina katilcaz norml dogum bekledim ama olmadi gunu geciyo dokrr pazartesu sezaryab icin konusalim dedi heeks hayrla alsin kucaguna dua edelim kizlar
GamzeAkuToklu Kalbiminsesi hayırlısı olsun canım inşalllah hakkınızda🙏🏻Sağlıkla kavuşun bebeğinize🙏🏻💙