Havva57 Merhaba Annişler, Son ayıma girdim bebekler son ayda daha hızlı kilo alıyorlarmışlar neler yemem gerekiyor önerilerinizi rica etsem alabilir miyim 😌
nilly Havva57 Ceylin96 aynen muz kaşar süt ceviz ben de bunları biliyorum. Hurma da ye hem doğumu kolaylaştırır.
Canogul Selinnnce onu biliyoruz ama zaten kilolu bi bebek değilse desteklemek için daha iyi bildiğiniz şeyler var mi diye soruluyor genelde
Selinnnce Canogul bende onu biliyorum. Postta bebegin gelisim geriliginden bahsedilmedigi icin bu yorumu yaptim
Mavilianne Havva57 Geceleri yatmadan önce bir bardak süt bir muz. Bakliyatlardan tüket fakat içine kimyon at gaz yapmasın. Kaşar peynir, karpuz, kavun. Yoğurt, peynir, yumurta 🌸👼🏻
haklisinesracim Benim yaptığım hatayı siz yapmayın. Bana doktor sürekli minyon bebek diyordu zayıf doğacak dedi karnım zaten küçücük 38. Haftamdayim herkes 6 7 aylık sanıyor hatta yalan söylüyorum diye düşünüyorlar doğum yakın deyince. Ben de dert edindim kendime bebeğe biraz kilo aldirayim diye muz ceviz kaşar burda ne duyduysam yedim içtim. 32. Haftada 1700 gram demişti 37 de kontrole gittiğimde 3200 Gr iri bir bebek olacak yediğine ictigine dikkat et dedi zorlanirsin çok dikişin olur belki sezaryen bile gerekir daha 3 Haftan var dedi. Şu an açım ölmeyecek kadar yiyorum.
sumeha Havva57 benim bebek tombiş olucak gibiydi muz karbonhidrat kaşar büyük meyveleri bana Dr m yasaklamıştı nırml doğumda sıkıntı yaşamıyalım diye 2 haftadır dikkat ediyorum şükür korktuğumuz gibi olmadı bence fazla kg ya takıkmayın çıktıktan sonra beslenmesi daha önemli hayırlı doğumlar dilerim şimdiden