Wayward 34 haftalık hamileyim , karnım bir anda çıktı ve çatladı baya her yerden, Doğum sonrası geçer mi?
BernA11 Wayward çatlaklar geçmiyo maalesef ama dahada çoğalmaması için krem veya bebek yağı sürün bol bol
Deletedmom2 Wayward aynı haftadayız bir gecede çatlamış hergün kontrol ediyorum nasıl bir anda oldu anlamadım 🤷🏻♀️ Son günlerde acıyordu karnımın alt tarafı tam acıyan yerler çatlamış
sdsd Deletedmom2 ne yapsanızda malesef deriniz müsaitse oluyor, benımde bırden catladı büyüdügü ıcın gerilmeden, sabah bakıyordum heryerden kırmızılık, sonra morarıyor rengi, lazerle azalıyormus kırmızı catlaklar ,
Wayward Deletedmom2 benim de 1 gece de oldu bebeğim çok oynak karnımı şekilden irkile sokuyor belki o da gerdirdiği için az da olsa etkisini göstermiştir
Deletedmom2 sdsd ilk günden beri bebe yağı ve vazelin kullandım ama dediğiniz gibi cilt müsaitse çatlıyor işte umarım dahada artmaz çatlaklar acıyor bide gereksiz bir sızı var o bölgede
Nikaa Bende 34.5 haftalık. Pembe çatlakları var sabah akşam hındıstan cevızını yağı sürüyorum. Akatarlarda bula bilirsınız çoğalmasını ve derinlemesine ölüyor.