Mervehilal Merhabalar. Kan değerim 10,7 serum yoluyla 4 kez@ ferinject aldığım halde değerim yükselmiyo. Bu ilacı kullanıpta değeri yükselmeyen var mı? 37.haftamdayım ve 4.ayımdan beri de kan ilacı kullanıyorum. Buna rağmen değerim yükselmiyo. Doktorum doğum olduğu zaman kan takviyesi yapılabilir dedi. Bu şekilde olan hamileler varsa yazabilirler mi?
Bserappp Mervehilal benim de değer 10.4 fakat ben hiç serum yA da kan takviyesi almadım doktorum da böyle bişey demedi. Sadece kan hapını gümde 2 ye çıkardı bu ay
Asya-34 Mervehilal merhaba Bende 39+3 günlük hamileyim benimde kandeğerim 6,2 di 3 gün hastanede yattım 3 ünite kan takviyesi aldım ve 7,4 le hastaneden çıktım şuan kan değerim 10,3 ve maltofer diye sabah akşam kan hapı kullanıyorum.
debrecen Mervehilal benim de kan değerim düşük ve yükselmiyor, aynı şeyi benim doktorum da söyledi. Merak ediyorum ben de
Mervehilal Bserappp hap hiç etki göstermemiş bana bebekte olanca kanı emmiş senin hiç kalmamış dedi. O yüzden en etkili yöntem serum diyerek serum yazdı fakat vücudum ona da tepki vermedi.
Mervehilal Asya-34 size direk kan mı verdiler. Peki kanı bi akrabanızdan mı yoksa ellerinde olan bi kanı mı takviye ettiler
Asya-34 Mervehilal ellerinde olan kanı verdiler Doğum anı içinde iki Ünite Doğumhanede bekleticez dediler
debrecen Mervehilal gyneferon kullanıyorum 32+6yım şu an. Kan yapıcı besin tüketmek lazım belki de bir yandan
Aysmnv35 Mervehilal size göre benim yine yüksek baksanıza 7 8 lerden bahsediyorsınuz Benim 12 ye yakın çıkmış normal oranı kaç biliyor musunuz evet bilgisi var Demir ilacı başladık bi haftadır kullanıyorum ikiz gebeyim ben bu arada
Brcbrc6645 Benimde kan değerim 8.1 çıktı 20+2 haftalık hamileyim doğal besinler tüketerekte yükseltebilenler var mı pekmez, kuru üzüm gibi?