Melike37 Deletedmom00170 cano suan verebılırsen ver gelsin sen evde olmasan bile şubede 3 gün tutuyolar
Deletedmom00170 Melike37 şuan sipariş veremem cuma günü gidecegim babam ne zaman gidecek bilmiyorum kuzum perşembe iş başı yapacak çarş perş cuma gelir galiba
Betulsna Melike37 3.gün mü yumurtlama olmuş senin? Yok zaten hemen ayağa kalkmıyorum cnm ayaklarımı havaya kaldırıp sırtüstü yatıyorum
Melike37 Betulsna hayır canım benım 16 sında adetim bitti 17. Sınde başladım diğer ayın 3 ünde yumurtladım 6 sında saymaya başladım 11. Gun hamıle cıktım zaten adet tarıhıme denk gelıyordu gebelık testı yapıcagım gün
Melike37 Deletedmom00170 cuma olmasa bıle cumartesı bi şekilde olur zaten sen sıparısı verınce en gec teslım tarıhı dıye yazıyor cano
Melike37 Deletedmom00170 utanma canım sen kendı numaranı ve kendı adresını yaz yeter bilgiler sana düşsün
Deletedmom00170 Melike37 evet de kuzum babam evdeyken ben gidip alamam ne diye sorarsa açıklayamam baba çocuk için denmez
Melike37 Deletedmom00170 sende o anda bişey uydur valla aklıma gelmıyorkı ne uydur desem 😁 sen gider gitmez bı şekil sipariş ver kendı numaranı adresını yaz sen evde olmasan kargo gelse bıle şubeden alırsın
Deletedmom00170 Melike37 kuzum diyelim ki evde yoğum 5.lira verecegm kargoya Oldugum yere getirmez mi