Awkim Kizlar sizdede akinti oluyormu ? su aralar daha cok gittikce artdi bende akinti beyazdi su iki haftadir sariya dondu rengi
Kerem_alyadua Awkim 34 haftalık hamileyim benmde başlarda su gibiydi şimdi sarı oldu tahlilde enfeksiyon cıkmıyor mantar akıntısı diyor doktr kac kere fitil kullandım gecmedi zaten sezeryan olacm bebeğe bir zararı yok bosverdm artk
madl41 Awkim 29 um bendede çok oluyor beyaz akıntı ama bikaç gündür sarıya döndü ne kullandıysam geçmedi benim ki🥺
Awkim gozdeak koku falan yok ama sariya donmus cokta tam sarida diyil aslinda bilemiyorumki 😑 peceteyle yawiyorum 😃
gozdeak Awkim bilemedim ki ya benmki bildiğin bembeyaz sen bi sor doktoruna yine soru işareti kalmasn
Gokceg Bende de oldu doktora gittim sarı enfeksiyon kokusuzdu benimki ama enfeksiyonmuş fitil ve şase verdi onu kullanıyorum. İhmal etmeden bi doktora görünmekte fayda var.
Miskokulum Bende 29+1 👼bebeğim yaklaşık 1600kg sizin kaç kg kızlar lütfen kiloları da yazarmısınız ? 🎈 ayrıca sarımsı kokusuz akıntım çoğaldı evet yeni geni çoğalmaya başladı ve idrar kültürüm temiz çıkıyor sanırım normal