Nurcan126 Merhaba anneler, ilk hamilelim kışın doğumum olcak ALLAh nasip ederse . Bebeğime nerden alışveriş edebilirim hem güzel pamuklu olsun istiyorum ama herşey çok pahalı geldi bana
gozdeak Nurcan126 ebebek canım tek geçerim bide lcw ye bak oranında malı güzel uygun ben tulum falan aldım bir sürü
minikkurabiyem2019 Nurcan126 e bebek ve civil ozellikle civilden aldım hemen büyüyorlar zaten pahalı seylere cok gitmedim hatta gidipte almadım sitesinden siparıs berdim 3,4 kere cok iyi oldu dolanmaktansa☺️
Asyagizem Nurcan126 ebebek .. birde İnstagram eninizbebekkıyafetleri siye bir sayfa var çok ama çok güzel geldi ürünleri bir göz atın derim
hilal_2323 Nurcan126 bezi mendili pamuğu ebebten aldım. Bi iki takım kıyafeti ve pratik kundak en ucuz bebekten aldım beşik ve şampuanı hepsiburdadan aldım. Babynest instagramdan aldım.
_tugce canım daha önce bende böyle post açmıştım bana yazılanları söylemek istedim internet siteleri bebegen bebecimo enucuzbebekmarket.com joker bebelon hepsinden alışveriş yapan olmuş bende bebegen bebecimo ve enucuzbebekmarket.com dan yaptım çok memnun kaldım instagram olarak ilkim bebe masal bebe izmit babieswell jammybayb childrens birde lohusa taç seti gibi şeyler için şeker tadında tasarımlar sayfası var instagram sayfalarından alışveriş yapmadim ama benim postuma yazanların hepsi bu sitelerden alışveriş yapmış ve memnun kalmışlar 😊
melikeyakisikli Nurcan126 e bebek, lcw, hm çok çabuk büyüdükleri için çok pahalı olmasın dersende minicity