Aleyyynavefa Kızlar 30 haftaligiz karnımda bi anda titremeye basliyo bebek bikac saniye suruyo kesiliyor . Korktum bende 2-3 gundur oluyor ara ara , varmi aranizda bu durumu yasayan ?
Deletedmom0042 Aleyyynavefa Bendede iki gündür çıtır çıtır sesler geliyor içerden anlamıyorum 🤷🏼♀️ Üstte kalsın bilen vardır
minikkurabiyem2019 Aleyyynavefa evet canım ben 35 haftalıgım suan ama bendede olmustu 🙈cok korkmustum ama bir sorun yok merak etme . Damarami ne baskı yaptıgında bazen oyle olabiliyormus . Sen hareketlerini takıp et 10 kere o öenmli 😁
2354 Aleyyynavefa ayy evet canım bende de oluyor bende korkmuştum başta hatta bazen katır kutur ses bile geliyor napıyor bunlar içerde anlamıyorumki 😂
27_ Ya o sanki titreme degil de saga sola ayni anda hareket gibi bir sey. Ben de fark ediyorum izlerken
Busucan Deletedmom0042 Ben hamileliğim son haftalarında sürekli o sesleri duydum☺️ Hatta bi ara araştırdım kimileri çok hareketli bebeklerin eklem sesleri dese de tamamen kesin bir sebep yokmuş
minikkurabiyem2019 Aleyyynavefa bende oyle oldum canım kalbim hızlı hızlı attı bi an neoluyoruz dedim telefon tıtresimi gibi bi anda geldi gitti korkmustum 😁 cok sukur normalmiş canım
Meleksima Benım Kı de sankı cok hıc kırıyor yaaa her gun mutlaka bir kere hıc kırık tutuyor uzun da suruyor var mı cok hıckıran
Ryhnn Meleksima benimkide hıçkırıyor canım takip ediyorum 2 dk geçiyor seviniyorum.bir taraftan ciğerleri gelişiyor demekki diye🙈
Busucan Meleksima Obur bebekler çok hıçkırırmış fazla su yuttukları için doktorum öyle derdi ☺️ 4 kilo civarı doğdu
Ryhnn Meleksima bir bilgim.yok.o konuda ama ciğer gelişmesi ıyi birşey erken bile doğsa iğne olmalarına gerek kalmıyor solunum gelisimi.iyi olunca
NhLpRn BuluttSecil hıçkırık ritmli ve uzun süre oluyor titreme dediğimiz şey farklı bi kaç saniye sürüp aniden olup geçiyor
Aleyyynavefa 2354 anam insanin akli cikicak katir kutur ses de gelirse fenalik geciririm heralde nasil bebekler bunlar boyle 😂😂😂