Essenn Simyasimya amin inşallah canım ama tedirgin olmaya başladım 18 Eylül’de bi sonra ki randevüm inşallah sabredebilirimmmm
Simyasimya Essenn iyi düşünelim iyi oksun tek bnm böyle oldgumu sanıyordum meger gercktn son gunlerde butun hamilrşer aynıymış😀😘
Unzile31 SevalK benim üç cm açılmam var 37+4 üm üç hafta önce söylemişlerdi açılmamı hala bekliyoruz 🤨
Zizu 36+3 olduk biz.. ara sıra agrim oluyor,bebek tərs geliyor. Başı yukarda,sizce doğuma kadara inermi?bu arada suyum çok ,o yuzden başı aşağı inenmiyormur
Dane_1 Zizu benimde suyum fazla 36+6 dayız 32 de dönmüştük tekrar döndü başı yukarı geçen hafta yani 35 te tekrar baş geliş pozisyonu almış su fazla olunca her an herşey olabiliyor rahat hareket edebildikleri için
yareennec Simyasimya 37+5 bütün kemiklerim etlerim ağrıyor sürekli hareket halindeyim hergun evi süpürüp siliyorum doğururum diye bugüne kadar yurumedigim yolları yürüyorum ama tık yok artık doğurmak istiyorum hamilelik güzel ama artık yeter sanki 😂😂
Simyasimya yareennec 😀😀😀 maşş maşş bu kdar yapma nasp ne zmn o zaman beklicez malesff😀😀 bu gunlermizi arıcakmışzz bakalımm🥰🥰
Meryem_ahmet38 Kasık ağrısı çok olan var mı ben resmen topallayarak yürüyorum 37olcaz bizde iki gün sonra çok zorlanıyorum oğluşum geliyor 🥰💐
Cnncyn 37.hafta agrılar arttı malesef.birde korku sardı beni sezeryan korkusu.1 saatlik bir iş için bir haftadır düşünüyorum😫 nasıl olacak diye 😫
Lale__ Kizlar ben 37 hafta oldum 38 de sezeryanim var 38 e kadar kafasi kanala inerse sezeryan yapabiliyorlarmi? Bunun icin korkuyorum kafasi kanala inerse yapamazlarsa diye
ipeksm Ben de 37+4üm... keşke 38de dünyaya gelse yavrum. Aslında yemek istemiyorum ama diğer abur cuburlara inanılmaz iştahım var. İki güne bir waffle gömüyorum. Cips ve sürekli meyve yiyorum. Kilo almaktan korktuğumdan bir an önce doğsun istiyorum. Benim sezeryandan hiç korkum yok sadece normalde ya doğuramazsam çocuk kalır mı yolda bişey olur mu endişelerim var. Bir de normalde de dikiş olabiliyormuş. Ee o zaman sezeryan olmak daha mantıklı değil mi kızlar? Zaten dikiş atılıp oturamıcaksam kaç gün? Bir ihtimal belki dikişsiz olur ama ne biliyim...
Simyasimya ikicocuklubiranne 😀😀 sanslısın gercektnn saglıgınız iyidr inşş bizleride bian ewwel saglıkla inşş🙏🏻🙏🏻
ikicocuklubiranne Dane_1 teşekkür ederim 😊🤲🏻3100 kilo doğduk ultrasonda sadece 25 gram yanılma payı oldu 🥰🤲🏻