gokturkveannesi Bizim oglumuz oluyor adini göktürk koyacagiz insallah ama kiz icin de börte ismini dusunmustuk
minayasemin Nursahozer ben tee üniversitedeyken derste konusu geçiyordu o zaman eşimle sevgiliydik kimsede de o isim yoktu eğer kızım olursa koyacağım demiştim hep de içime kız diye doğdu ama kısmet değilmiş😅
Nursahozer minayasemin taaa o zamanlardan sevgili olup düşünmeniz de ayrı bi güzelmiş 🙏 sağlıklı olduktan sonra cinsiyetinin bi önemi yok canım bidaki bebişini allah gönlüne göre verir inşallah ❤️
Nursahozer minayasemin benimde içime erkek doğmuştu rüyamda da iki kez erkek gördüm ama kızım olucak benimde inşallah 🙏
minayasemin Nursahozer yoo hiç üzülmedim hatta üzülürüm sanmıştım ama oğlun olacak dediğinde doktor çok mutlu oldum ağlayasım geldi o an anladım öyle çok da önemli değilmiş hissiyatı çok başkaymış..
minayasemin Nursahozer ben ilk kız çocuğu görmüştüm, ama sonradan tuhaf bi şekilde rüyamda hep sahipsiz kimsesiz bir erkek çocuğu görüyordum çok etkilenmiştim..
Nursahozer minayasemin önemli değil tabikidee sağlıklı olduktan sonra kız olmuş erkek olmuş hiç farketmez