Mavilianne Rbs111 kanala girdiği zaman bir hafifleme hissi oluyormus yani artık mideye olan baskı gidiyor. İştahın daha çok açılabilir. Karnın düşer aşşağı. Bizde 35+4 olduk bakalım bekliyoruz ne zaman bunları yaşayacağız 🌸 6 haftadır başı assağıda sabit bekliyor 😂
Esuyum38 Rbs111 bence bebeğin kanala girdiğini hissedemeyiz öyle hissedebilseydik herkes doğumun başlayacağını anlardı son haftalara gelip girmeyenler sezeryana alınacağını falan bilirdi yani son dk çocuk kanala girmemiş diyip sezeryana alıyolar ya bilinse herkes kendini hazırlar o yüzden sanmıyorum hissedebileceğimizi ilerleyen haftalarda bebeğin kafası ağır olduğu için aşağı doğru çok dönermiş doktorum demişti ama kanala girmesi çok farklı bişey 😊
Nur___ Rbs111 cnm 29+3 de gittim en son baş gelişti benim ki ama doğum kanalına inmesi son zaman olan bişey, baş geliş ise senin ki de baskı, zonklama, idrara çıkma ve kaburga ağrıları çok fazla oluyor, en azından bizim böyle, hayırlı zamanda gelsinler 🌺
Beyzanurlina Rbs111 doktora sorcam unutuyom bak 🤣 kızımı genellile sagımda kasık tarafımda vuruyo ama ya bacagını yada kolunu içerden şeyime sokuyo sankı hem çişimi getiriyo hemde tuaf bı hıs🤣🤣🤣