Hazaldalilar Bir anda karnımda kırmızı lekeler çıktı 37 haftadayım yaşayan var mı sıcaktan mı acaba 🤔
Sblsrgnsn Hazaldalilar 35.haftadayim bende var 1 haftadir falan alerji mi sicaktan mi bende cozemedim 🙄
Su16 Hazaldalilar geçen gün Bi post açmıştım bende bu durumdayım bazen soluyor bazen kaşınıyor kasiyincada kızarıyor dahada 12.haftam ama
Hazaldalilar Sblsrgnsn hadi yA kasıntı falan var mı bende hicbirşey yk🤔 bugün doktora gittim ama dönüşte oldu çok enteresan
Sblsrgnsn Hazaldalilar kasinti kirmizi noktalarda degil de daha cok catlak olmaya basladi caylaklarin oldugu yerde daha fazla kasinti var bende dun gittim doktora ama hic sormak aklima gelmedi
Deletedmom0033 Bende 24+1 im aynı sekilde benimde karnımda küöük küçük kırmızı noktalar cıktı ama tam göbrğin üzerinde değil daha yukarda. Dün doktora gösterdim randevum vardı, kasınıyor mu dedi hayır dedim bi karaciğer enzimlerine bakalım dedi kan verdimnor al cıktı bi jel vereyim onu sür dedi baska bişey demedi
Hazaldalilar Deletedmom0033 benim sadece noktalar hiç bi kaşıntı vs birşey yk bakalım haftaya yine sorarım doktora geçmezse
sso Hazaldalilar sordunuzmu acaba doktora bndede var kaşıntısıZ kızarıklık minik minik kontrolüm haftaya daha var