duyguozz26 Kızlar ağlıcam ya 10 gündür hemen hemen böyle. Elektrik çarpması gibi vuruyor doktorum sinirine dokunuyordur baskı yapıyordur dedi baş aşağı dönmüş çünkü ama öyle böyle bi karın yamultmak değil yani 😂 heleki gezinirken dönerken olan derimin altındaki baskılı hareket beni öldürcek valla dışarda gezerken yerimden hopluyorum 😂 varmı böyle olan. Benim oğluşum mu çok hareketli yoksa. Zaten ultrasondada eli hep yüzünde gözünde hareket halinde değişik değişik pozlar kalpler barış işaretleri filan veriyor gerçekten 😂😂😂
Misskokulumm duyguozz26 karnimda ayaklarını bir kenara kaydirişi var görmen lazım topuğunu gözle görebiliyorum yumurta gibi şişiyor sağ tarafım çok ayakta kalınca karnım yuvarlaktan üçgene dönüyo 🤣aşırı hareketli bir oğlum var maşallah 34+0 dayız bizde🍈🌸
CerenAkbulut duyguozz26 30. haftadayım bende aynılarını yaşıyorum. Refleks sanırım bir anda yerimden fırlatacak kadar sert dönüyor bazen ve midem bulanıyor gibi oluyor oğlum dönerken. Allah yardımcınız olsun 🌸
tgb123 duyguozz26 ben de bi de iki erkek ikisi de baş aşağı durumunda. öyle içimden çıkacak gibiler canımı acıtıyorlar kıvranıyorum.olsun hareket etsinler de etmeyince daha kötü. Rabbime binlerce şükürler olsun olmayanlara da nasip etsin
Gozde5354 duyguozz26 benim ki de öyle karnımın üzerine bakıyorum her bir yanı yamuluyor dışardan bile görüyorlar 🤣 bide bunlar ana karnında hiç uyumuyor mu bence benim ki hiç uyumuyor yada gece ben uyurken uyuyor gündüz duru yok 🤣
duyguozz26 Misskokulumm yaaa evet o kaydırırkenki his çok garip içim dışıma çıkıyo valla tuhaf hissediyorum ağlayasım geliyo bende onu bızıklıyorum yapmasın diye dahada yapıyo 😂 çözüm bulamadım ama aşırı hareketli ve gerçekten canımı yakıyor 😂
Misskokulumm duyguozz26 evet ya valla can yakıcı oluyo bazen yerimden hoplatiyor rabbim isteyen herkese tattirsin can yakmaları bile çok tatliiii🥰🥰
Nagihann23 Kızlar hareketlerinde neresi kolu neresi ayağı ne zaman ayırt ettiniz? Ben 26+3üm henüz ayırt edemiyorum
duyguozz26 Nagihann23 valla ben yeni yeni 2 haftadır tahminen anlıyo gibiyim ama emin değilim, bi 3 4 haftaya kadar net anlarım gibime geliyor. O haftadayken sert hareketleri hariç hıçkırık sese tepki verme hareketlerini anlıyordum ben 😊
Eagle564 Nagihann23 ayırt edemiyorum ama yatış pozisyonu doktor nerde ne var sölemişti ordan tahmin ediyorum 😌
duyguozz26 CerenAkbulut evet alışırız belki ama can yakmadan dönseler bide 😂 bi gelsin ısırcam o ayakları 😂😂
Cagla22 duyguozz26 bende 30 haftalığım şimdi canm aynen öyleyim . Geçen koltukta otururken öyle şiddetli döndü ki çıglık attım🤣 eşim ne oluyoo dedi 😀😀
duyguozz26 Cagla22 evde sorun değilde dışarda yolda valla nazlı hamile sancaklar canı tatlı sancaklarda alakası yok işte o durum kötü 😂
duyguozz26 tgb123 yaaa valla onu düşünüyorum bi kaç gündür 2 tane olsa napardım diye, Allah rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin, şuan bile düşünemiyorum kendimle kıyaslayınca annelik çok kutsal gerçekten 🤦🏻♀️🙄🥰🥰🙏🏻
Baloglummmmm duyguozz26 bende öyleyim canım allah vere sağıma biraz döneyim hemen ayaklarıyla vuruyor kuzum haşin erkek bizimkiler hareketleri sert 😅😅😅her seferinde tepki verıyorum eşim diyor ki hala alışamdın mı 😂