ylzaht Kızlar 34 haftalık hamileyim sağ göğsümden baya süt glemiş ıslanmış ve süt olduğu belli bide ağrı var o göğsümde yaşayan var mı normal mi sizce 😥😥😔😔
Rojinn ylzaht yanlış anlamasnız göğüslerinizi mi uyardınız yani oynama dokunma sıkma vs. Ondan gelmiş olabilr
Demirleblebi ylzaht mikrop kapmasın diye göğüs koruyucu kullanın ve asla sıkmayın oynamayın. Memeleri sıkmak doğumu tetikliyor.
Taneminci ylzaht ya bugune kadar bir damla bile ıslaklık olmadı bende ya göğsünüze masaj falan mı yaptınız kaç haftalıksınız pazartesi doğumum var bir damla sütüm gelmedi şuana kadar ve göğüslerim boş hissediyorum
aslimutlu1 ylzaht canı. 21 haftalık hamileyi. , 14. Haftadan bu yana sütüm geliyor . Bu gayet normal .. elleme , benim ki kendiliğinden akıyor . Göğüs pedi kullanıyorum artık
Sblsrgnsn 35.haftadayim 31.haftamda ilk gogsumden sari sivi geldigini gordum bende korkmustum ozaman doktora sordum normal oldgunu soyledi kimi insanda geliyor kimisinde gelmiyormus korkulcak birsey yok uyarilma sicak su hicbiriyle alakasi da yok daha bugun otururken durup duruken yine geldi ara ara gelebilir tedirgin olma hic tamamen hormonlarla alakali bi durum doktorum bana sadece cok fazla sikmamami soylemisti