Merve0625 Kızlar iyi akşamlar 2 gündür hallesizim. Biraz rahatsızım. Bugun bebeğin hareketleri çok azdı. Hatta bi ara hiç kıpırdamadı. Kıpır kıpır olan oğlum şimdi çok az hareketli. 25 haftalığız. Başına böyle bir şey gelen var mı acaba.
blgkstk Merve0625 Hastaliginizla denk düşmüş olmalı. O haftalarda bebekler bazen inzivaya çekiliyor hareketleri düzensiz oluyor telaş etmeyin bence.
Mavilianne Merve0625 O haftalarda benim de durgundu oğlum. Yemek yediğiniz de tepki veriyorsa az da olsa hareketleri var ise korkmayın gayet iyidir 👼🏻
Lovelies Merve0625 genelde o haftalarda cok uyuyolar eger hareketinden şüphe duyuysanz meyve suyu ve çikolta yiyip solunuza yatın anında tepki veriyolar :)
Apilhatice Merve0625 bende 17 de hissettim ama günlerce hiç hissetmediğim de oldu bende hep korkup doktora gidip bakınca içim rahat ediyordu şimdi daha sık hissediyorum ama bazen saatlerce hareket etmedıgıde oluyor uyuyormuş o zamanlarda telaş etme canım
Elif388 Bebeginizin hareketlerini ilk kacinci haftada hissettiniz ve karninizdan belli oldu hareketi ben 14 haftaligimda merak ediorm
blgkstk Elif388 Ben 20. Haftamda hissettim karından bakanlarda 26. Haftada falan görmeye basladilar. 15 haftadan sonra pıt pıt damar atması gibi ya da baloncuk patlaması gibi şeyler hissetmeye başlamıştım.
BsrSnmr Elif388 14 haftalık küçük daha ben ilk 17 18 haftalıkken hissetmeye başladım dışardan gördüğümde de 20 haftalıktı biraz daha dişini sık annesi zamanı gelince sana o güzel tekmelerini atıcak inşallah 😊
Merve0625 blgkstk inşallah ya normalde hiç durmuyor. Bugun etmeyince aklıma bin türlü şey geldi canım ya
Mavilianne Merve0625 Bir duş alıp uzanıp ellerinizi karnınıza koyun. Siz bedenen rahatlayın ki oda rahatlar. Benim de 2-3 gün sürmüştü hareketsizliği
Mavilianne Merve0625 Bazı dönem bebeklerin hareketlerin de yavaşlama oluyormus. Uyuyor olabiliyormuş, sıcaklardan etkilenmiş olabiliyormus. Şükür başka bir sey demediler
Apilhatice Merve0625 çok hareket edince bebek sallandığı için uyuyormuş ama sürekli değildir tabiki bide hala cok küçük bebek karında harket etsede herzaman hissedilmiyormuş
Sumeyye07 Merve0625 canım benimde bebegim bugun hıc hareket etmedı nerdeyde dun baya ev temizlemiştım sanırım ondan yorgun dustum vısne suyu ıctım badem yedım soluma uzandım sımdı hareket ettı baya. Hatta doktora gıdıcektım bıraz daha hareket etmesse
Merve0625 Sumeyye07 valla bende dün çok hastaydım. Yattım bütün gün belkide oda hissetti hasta olduğumu.
Fatmanzmgl Bnde tam 26hftalk oldum son 2gndr harektler azaldinyada cikolata ve tatlıyi kestgim icin oldu yada fazla dusunuyrm o nednle takildm kaldim karnima vuruorum o zmn tekmelio bazen zayf tekme atio ama bircok yerdn gördüğüm kadryla bu haftlrda uykuda olurmus buyuk çoğunlukla herks hareketsizlikten şikayetçi