Seda_123 Ozlemkdmrcl Adet gününden önce yerlesme kanaması yaşayan çok var nasıl olmaz 🤷♀️ Bende adet günümden 2 gün önce yerlesme kanaması yaşadım şu an 5 aylık hamileyim
Alismomi Kakulimmm hayırlısını dile canım yarın belli olur kanama artarsa adettir artmazsa gününü bekleyeceksin :)
baltacirahsan Kakulimmm olabilir direk doktorum dedi bana genelde adet öncesinde olur ancak adet tarihine de denk gelende olabiliyor dedi lekelenme
Mavilianne Kakulimmm Umudunu kaybetme ♥️ Ben pkoluyum tedavi görmeden 2 ay adet olmadan hamile kaldım
MrsClk Adetimden 5 gün önce ilişkiden sonra pembe lekenmem olmuş, peçeteye gelmişti sadece iç çamaşırıma sürülmemişti. Anlam veremedim adetim yakın diye ilişki yüzünden oldu sandım. 2 gün kala da tırnak ucu kadar kahverengi leke geldi yine sadece peçeteye.. aynı gece de eşimin ısrarıyla kan verdik ve hamile olduğumu öğrendim günümden 2 gün önce yani.
Kakulimmm MrsClk ben de ovulasyonda yumurtlamayı takip etmiştim yaklaşık 8 9 gün sonra 2 damla kan gelmişti. Bir de bugün lekelenmeler oldu. Acaba ben de adet günü gelmeden test yapsam çıkar mi bir sey varsa
Ozlemkdmrcl Deletedmom090 surat ifademi ve tonlamamı mı görüyorsunuz?? Emoji mi koymam lazım görende küfür ettim sanıcak ciddi bir soru sorulmuş ciddi bir şekilde cevap verdim.
Kakulimmm Seda_123 insallah benim de oyledir suan icin 5 6 saat oldu bir artış yok. Inşallah yarin da aynı şekilde devam eder 🙏
Mavilianne Kakulimmm Hiç ummadığın anda oluyor canım. Ben her zaman acaba tutacak mı diye düşünüyordum. Hiç aklımda olmadığın anda tuttu.
Serife07 Kakulimmm adetime 1 hafta kala yerleşme kanamasi yasamadim ve o gun test yaptım silik çizgiyi gördüm acilde kan verdim evet hamileydim 1 hafta sürdü yerleşme kanamasi bende tabiki de olabilir
Kakulimmm Serife07 insallah çok teşekkür ederim. O kadar üzülmüştüm ki. Simdi umut ediyorum en azında n
Zynp01 Serife07 1 hafta mı sürdü ? Yoğun muydu peki lekelenme mi ? Bnm ilk gün şekelenme 2-3 damla 2. Gün tam adet oldum 3. Gün yine lekelenme bitti sadece tek 1 ped doldu
Sym_ Kakulimmm adetimden 5 gün önce yaşadım. Hatta adet olduğumu sandım ama kanamam olmadı iki sonra yeniden leke geldi. Adet günüm geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Önce de olabiliyor yani